Welkom bij het Huiskamerplanetarium! Op dit blog lees je alles over de nachthemel. Ik vertel je over hoe je sterrenbeelden en planeten kunt vinden en over de meest bijzondere actuele astronomische verschijnselen. Van heldere kometen tot sterren die op het punt van ontploffen staan. Ik focus me op alles wat je kunt zien met het blote oog of een telescoop. Kortom, alles wat die fascinerende nachtelijke wereld om ons heen ons te maken heeft.

De berichten zijn afkomstig van mij, Roel van der Heijden, en zijn de climax van tien jaar schrijven als wetenschapsjournalist over astronomie voor websites, magazines en kranten.

Ik hoop dat je na het lezen van mijn berichten een sterrenkijkavond met planetariumshow boekt! Want ja, beelden zeggen echt meer dan duizend woorden. Via mijn nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de openbare en gratis sterrenkijkavonden die ik organiseer.

Op zoek naar sterrenbeelden en planeten.
De fascinerende nachtelijke wereld van het Huiskamerplanetarium.
Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *