Verbazing, blijdschap, ongeloof of hysterie. Bijna altijd maakt een eerste blik door een telescoop íets los. Ik verzamel tijdens mijn openbare sterrenkijkavonden de reacties van mensen die voor het eerst door een telescoop kijken. Wie is er níet geroerd door een close-up van de maan, de maantjes van Jupiter of Saturnus’ ringen?

“Ik ben geëmotioneerd!”

Utrecht, november 2023

“Bizar!”

Utrecht, november 2023

“Holy Cow!”

Utrecht, november 2023

“Oh My God!”

Utrecht, november 2023

“O! Wow!”

Utrecht, november 2023

“Wow! Is dit écht!? Geen internet?”

Utrecht, november 2023

“Ik moet huilen!”

Utrecht, november 2023

Openbare sterrenkijkavonden

Wil jij ook voor het eerst door een telescoop kijken en ben je benieuwd naar je eigen reactie? Kom eens naar een van mijn openbare sterrenkijkavonden! Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van mijn activiteiten.

Foto bovenaan: Een sterrenkijkavond in Nijmegen. Ellie Meijnders


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *