Update 2 november 2022

De sterrenkijkavond vindt op vrijdagavond 4 november vanaf 19 uur plaatst! Van alle dagen die ik eerder aankondigde zijn de weersvooruitzichten dan verreweg het best.

Tot dan op Kelfkensbos!

In september moest ik de openbare sterrenkijkavond helaas afgelasten door bewolking. Ik beloofde een herkansing, en die komt er! Wil je Jupiter of Saturnus met je eigen ogen door een telescoop zien? Kom dan naar mijn sterrenkijkavond in hartje Nijmegen in het eerste weekend van november.

Kom langs in Nijmegen op vrijdag 4 november en ik laat je de ringen van Saturnus zien, de manen van Jupiter of de kraters op de maan! Natuurlijk zijn we weer afhankelijk van het weer, dus ga maar alvast duimen voor een heldere avond. Houd vanaf woensdag 2 november deze website in de gaten, kijk op mijn Twitteraccount óf schrijf je in voor mijn nieuwsbrief dan krijg je vanzelf een update over de avond. Ik kies één van deze avonden.

Met mijn telescoop sta ik in de buurt van de Romeinse godenpeiler op het plein Kelfkensbos in Nijmegen (voor Museum het Valkhof). Een routebeschrijving vind je via de link beneden. Kom jij deze avond de goden Jupiter en Saturnus ‘peilen’? Ook de maan is te zien. Vergeet niet om je vrienden, je kinderen en oma mee te nemen, iedereen is welkom!

Alles op een rij

Wat? Openbare sterrenkijkavond in Nijmegen
Wanneer? vrijdag 4 november
Hoe laat? Vanaf 19 uur tot ongeveer 23 uur
Waar? Kelfkensbos in Nijmegen, voor Museum het Valkhof
Kosten? Gratis

Blijf op de hoogte van deze en andere activiteiten van het Huiskamerplanetarium.

Categorieën: agendaBlog

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *