Update 11 september 2022

Helaas heb ik besloten om deze activiteit NIET door te laten gaan.

De weersvoorspelling is zeker aan het begin van de activiteit niet gunstig. Maar niet getreurd. De maan, sterren en planeten blijven. In oktober gaat deze activiteit in de herkansing. Houd hiervoor deze website in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Ze zijn ’s avonds weer goed te zien: de planeten! Wil je Jupiter of Saturnus met je eigen ogen door een telescoop zien? Kom dan naar mijn sterrenkijkavond in hartje Nijmegen in het tweede weekend van september.

Kom langs in Nijmegen op 11 september en ik laat je de ringen van Saturnus zien, de manen van Jupiter of de kraters op de maan! Natuurlijk zijn we afhankelijk van het weer, dus ga maar alvast duimen voor een heldere avond. Houd vanaf woensdag 7 september deze website in de gaten, kijk op mijn Twitteraccount óf schrijf je in voor mijn nieuwsbrief dan krijg je vanzelf een update over de avond.

Met mijn telescoop sta ik in de buurt van de Romeinse godenpeiler op het plein Kelfkensbos in Nijmegen (voor Museum het Valkhof). Een routebeschrijving vind je via de link beneden. Kom jij deze avond de goden Jupiter en Saturnus ‘peilen’? Ook de maan is te zien. Vergeet niet om je vrienden, je kinderen en oma mee te nemen, iedereen is welkom!

Alles op een rij

Wat? Openbare sterrenkijkavond in Nijmegen
Wanneer? zondag 11 september
Hoe laat? Vanaf 21 uur tot ongeveer middernacht
Waar? Kelfkensbos in Nijmegen, voor Museum het Valkhof
Kosten? Gratis

Blijf op de hoogte van de activiteiten van het Huiskamerplanetarium.

Categorieën: Blog

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *